Wszystkie uczestniczki piątkowych warsztatów wspólnie przygotowywały kurczaka w potrawce z warzywami gotowanymi na wywarze z cydru i miodu oraz deser z tapioki podany z kremem truskawkowym.
Podczas spotkania nie zabrakło pytań, wymiany doświadczeń oraz uśmiechu ze wspólnego pichcenia. Kolejne warsztaty już niebawem. Co ciekawe, Gminny Ośrodek Kultury w Kwidzynie niebawem ma zaprezentować również przepisy dań, które powstały podczas warsztatów.
CZYTAJ RÓWNIEŻ: Kwidzyn: Inwentaryzacja starych odmian drzew owocowych
Strefa Biznesu: Plantatorzy ostrzegają - owoce w tym roku będą droższe
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?