W piątek w Czarnej Sali Grażyna Michalik promowała swoją książkę "Smaki Powiśla", w której zebrała przepisy charakterystyczne dla naszego regionu. Spotkanie przyciągnęło wielu sympatyków literatury, ale i dobrego smaku.
Główną atrakcją piątkowego popołudnia były potrawy przygotowane według przepisów dostępnych w książce. Wyjątkowe potrawy i ich smak, niepowtarzalny klimat oraz wesoła atmosfera sprawiły, że każdy gość wychodził z pełnym brzuchem i uśmiechem na twarzy. W trakcie promocji, można było również kupić książkę. Jeśli jednak nie dotarliście w piątek do Czarnej Sali, a chcielibyście postawić tę książkę na swojej półce, to koniecznie odwiedźcie Tabularium.
Wideo
Jak czytać kolory szlaków turystycznych?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!