MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i...
fot. 123 RF

Produkty spożywcze, których nie powinno się myć przed gotowaniem, a zazwyczaj to robimy!

Grzyby

Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i aromat, są jak gąbka, która chłonie wodę. A więc jak je wyczyścić? Igliwie i piasek usuwamy szczoteczką lub ewentualnie mokrą szmatką. Jeśli koniecznie chcemy je umyć pod wodą to tak, aby miały jak najkrócej styczność z wodą.

Zobacz również

Ott Tanak wygrał Rajd Sardynii. Kajetan Kajetanowicz piąty w WRC2

NOWE
Ott Tanak wygrał Rajd Sardynii. Kajetan Kajetanowicz piąty w WRC2

Dodatkowe pieniądze dla seniorów we wrześniu 2024. Takie będą stawki 14. emerytur

NOWE
Dodatkowe pieniądze dla seniorów we wrześniu 2024. Takie będą stawki 14. emerytur

Polecamy

Jaślanin kontra straż miejska. "Pies sąsiadki mi zagrażał. A oni sobie pojechali"

Jaślanin kontra straż miejska. "Pies sąsiadki mi zagrażał. A oni sobie pojechali"

Kazimierz Moskal przejmie Wisłę Kraków, czyli minimalizowanie ryzyka…

Kazimierz Moskal przejmie Wisłę Kraków, czyli minimalizowanie ryzyka…

Uwaga kierowcy! Do soboty nieprzejezdne newralgiczne skrzyżowanie w Nowym Sączu

Uwaga kierowcy! Do soboty nieprzejezdne newralgiczne skrzyżowanie w Nowym Sączu