Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to...
fot. materiały prasowe Buchmann/Przemek Krupski

Kuchnia Hiszpanii: ogon byka i tortilla de patatas. Bartek Kieżun - Krakowski Makaroniarz zdradza przepis i opowiada o hiszpańskich smakach

Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to interesująca lektura przybliżająca regionalną kuchnię hiszpańską. Przepisom towarzyszą barwne opowieści dotyczące historii, obyczajów i kultury.

Zobacz również

Policjanci z Koszalina zabezpieczyli 50 kg tytoniu bez akcyzy. 63-latek z zarzutami

NOWE
Policjanci z Koszalina zabezpieczyli 50 kg tytoniu bez akcyzy. 63-latek z zarzutami

Świerszcze w menu toruńskiego "Restobaru Szamanko"! To będzie przebój sezonu?

NOWE
Świerszcze w menu toruńskiego "Restobaru Szamanko"! To będzie przebój sezonu?

Polecamy

Strażacy z Konina otworzą drzwi strażnicy dla zwiedzających

NOWE
Strażacy z Konina otworzą drzwi strażnicy dla zwiedzających

Targi Wszystkiego Niezwykłego we Wrocławiu. Zobaczcie, co tam będzie się działo

Targi Wszystkiego Niezwykłego we Wrocławiu. Zobaczcie, co tam będzie się działo

Majowe obchody w Koninie. Co zaplanowano?

Majowe obchody w Koninie. Co zaplanowano?