MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w...
fot. Arkadiusz Onasch

Felieton "Na noże i widelce". Najsmaczniejsze jedzenie jest na żywym ogniu. Potwierdza to dziki kucharz ze Szwecji

Dziki kucharz ze Szwecji

Erik Brännströms, dziki kucharz za Szwecji pracował kiedyś w najdroższej londyńskiej restauracji, karmił tamtejszą królową i trzech Bondów, a mimo to zapragnął wrócić do natury, do najpierwotniejszej formy gotowania – do gotowania na żywym, otwartym ogniu z rozłupanych polan na lokalnym, naturalnym produkcie

Zobacz również

Piątek z farmaceutą. W Gorzowie i Zielonej Górze darmowe porady, badanie cholesterolu

NOWE
Piątek z farmaceutą. W Gorzowie i Zielonej Górze darmowe porady, badanie cholesterolu

Jest zgoda na płoszenie wilków w Jarosławiu

NOWE
Jest zgoda na płoszenie wilków w Jarosławiu

Polecamy

Robiła wielką karierę w mediach. Passę zawodową przerwał romans. Czym się zajmuje?

Robiła wielką karierę w mediach. Passę zawodową przerwał romans. Czym się zajmuje?

Ten napój spala tłuszcz z brzucha. Taka ilość pozwoli ci pozbyć się oponki i boczków

HIT DNIA
Ten napój spala tłuszcz z brzucha. Taka ilość pozwoli ci pozbyć się oponki i boczków

Politycy, nie zabijajcie polskich mediów

Politycy, nie zabijajcie polskich mediów