Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W sezonie letnim fasolka szparagowa jest łatwo dostępna, nie...
fot. 123rf

Fasolka szparagowa - czy warto ją jeść? Jak wykorzystać to warzywo w kuchni? Sprawdź

Fasolka szparagowa - jakie ma właściwości?

W sezonie letnim fasolka szparagowa jest łatwo dostępna, nie tylko w dyskontach, ale też w warzywniakach i na bazarkach. Warto wiedzieć, że to warzywo jest idealne dla osób dbających o linię, ponieważ zawiera bardzo mało kalorii. 100 gramów fasolki zawiera jedynie 37 kcal! Zawiera również węglowodany oraz błonnik niezbędny do prawidłowego trawienia.

Zobacz również

Zbigniew Zaranek zaśpiewał w Żninie. Zdjęcia

Zbigniew Zaranek zaśpiewał w Żninie. Zdjęcia

Dzień Strażaka w Lutogniewie

Dzień Strażaka w Lutogniewie

Polecamy

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Zaskakujące pesto z pokrzywy. Poznaj przepis na bombę witaminową i smaczny dodatek

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Patent włoskiej babci na zupę jarzynową. Jest pyszna i prosta do zrobienia

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie

Ciasto jogurtowe z rabarbarem. Zrobisz je bez miksera i w ekspresowym tempie