MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki:...
fot. 123rf/zdjęcie ilustracyjne

Co zrobić z awokado i jajka? Poznaj przepisy na pyszną sałatkę, tosty, zieloną szakszukę oraz pastę z awokado i jajka. Smakują obłędnie

Zielona szakszuka

Składniki:
- 4 jajka,
- 1 awokado,
- liście szpinaku,
- łyżka masła,
- szczypta gałki muszkatołowej,
- sól, pieprz.

Jak zrobić zieloną szakszukę?
1. Na patelni rozgrzałam masło, wrzuciłam szpinak, dodałam gałkę i dusiłam całość 5 minut.
2. Wbiłam jajka i przykryłam pokrywką. Po 5 minutach jajka się ścięły.
3. Dodałam pokrojone awokado, doprawiłam solą i pieprzem.

Zobacz również

Miejski Rzecznik Konsumentów w Skierniewicach w nowym miejscu

NOWE
Miejski Rzecznik Konsumentów w Skierniewicach w nowym miejscu

Jubileusz 50-lecia kapłaństwa wieloletniego proboszcza parafii w Mircu [ZDJĘCIA]

NOWE
Jubileusz 50-lecia kapłaństwa wieloletniego proboszcza parafii w Mircu [ZDJĘCIA]

Polecamy

Polacy nie chcę likwidacji ocen zachowania

Polacy nie chcę likwidacji ocen zachowania

Komunikacja w Gdyni podczas Open'er Festival 2024. Najważniejsze informacje

Komunikacja w Gdyni podczas Open'er Festival 2024. Najważniejsze informacje

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich