MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Surówkę polej oliwą z oliwek i dopraw do smaku solą i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Błyskawiczna surówka z kapusty pekińskiej. Tak dobra, że znika w mgnieniu oka. Najlepszy przepis na zdrowy i pyszny dodatek do obiadu

Surówka z kapusty pekińskiej. Krok 8

Surówkę polej oliwą z oliwek i dopraw do smaku solą i pieprzem. Smacznego!

Zobacz również

Romantyk sportu: Cisza przed burzą. Czy przegonią naszych zanim rozpocznie się bal?

Romantyk sportu: Cisza przed burzą. Czy przegonią naszych zanim rozpocznie się bal?

Kolizja z łosiem na trasie drogi krajowej nr 74. Zwierzę porzucono na jezdni

Kolizja z łosiem na trasie drogi krajowej nr 74. Zwierzę porzucono na jezdni

Polecamy

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Lecisz do Włoch? Odwiedź Monte Cassino. W tym roku szczególnie warto tam być

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Pak choi - co to za warzywo? Właściwości, przepisy na pak choi

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz