Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Bal Absolwentów Powiślańskiej Szkoły Wyższej w Kwidzynie. Zobaczcie, jak było! [ZDJĘCIA]

Redakcja
Za nami I Bal Absolwentów Wyższej Szkoły Zarządzania i Powiślańskiej Szkoły Wyższej, który w sobotę, 18 lutego, odbył się w Centrum Konferencyjno-Bankietowym Weis w Kwidzynie.

Wspaniałą atmosferę, która roztaczała się już od progu, zapewniali uśmiechnięci, witający każdego gościa prorektor ds. rozwoju i współpracy dr Katarzyna Strzała - Osuch oraz dziekan wydziału ekonomiczno-społecznego dr Michał Makowski. Każdy absolwent oraz osoba mu towarzysząca otrzymała pamiątkowy znaczek.

Absolwentów oraz wykładowców uroczyście przywitał rektor PSW prof. dr hab. Stefan Angielski, który wyraził również nadzieję, że bal wpisze się na stałe w kalendarz wydarzeń organizowanych przez PSW. Głos zabrała także Bożena Rutkowska, która była przewodniczącą Samorządu Studenckiego w latach 2007 – 2009. Potem był toast na cześć absolwentów.

Następnym punktem balu były pamiątkowe zdjęcia, na których uczniowie pozowali wraz z rektorem, pełnomocnik rektora ds. nauki i kształcenia prof. dr hab. Krystyną Strzałą, prodziekan wydziału ekonomiczno – społecznego oraz wydziału nauk o zdrowiu dr Beatą Pawłowską oraz dziekanem doktorem Michałem Makowskim, które wykonała nasza studentka ekonomii Estera Figura. DJ Mario zaprosił do tańca i na parkiecie wszyscy bawili się wyśmienicie. Na najlepiej tańczącą parę, czekały tytuły Królowej i Króla Balu.

Nie zabrakło również tortu, który specjalnie na tę okazje przygotowała Cukiernia Magnolia.

Obserwuj nas na Twitterze!

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Parada Motocyklistów w Łodzi

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na kwidzyn.naszemiasto.pl Nasze Miasto