Już po raz siedemnasty Magda Gessler przeprowadzi rewolucje w polskich restauracjach. W każdy czwartek, o godz. 21:30 w TVN możemy poznać historie restauratorów z całej Polski.
Na pierwszy ogień poszła restauracja "Granola" w Gdyni, w której Magda Gessler postanowiła zmienić wszystko: nazwę (teraz "Śledź i Chleb"), wystrój oraz oczywiście menu. Wszystkie zmiany wprowadzone przez restauratorkę wyszły na dobre, a Śledź i Chleb działa i zbiera pozytywne opinie od gości.
Podczas 17.sezonu "Kuchennych rewolucji" Magda Gessler odwiedzi m.in. Sieradz, gdzie własną restaurację postanowiło założyć rodzeństwo.
Na trasie podróży pojawi się także Grudziądz. Tam w zabytkowym budynku kiedyś powstała restauracja założona przez małżeństwo. Po śmierci męża, lokal prowadzi matka z synem. Pomimo starań, wkładów finansowych oraz ogromnego zaangażowania, restauracja upada.
"Kuchenne rewolucje" przejdzie również restauracja w Krakowie.
"Kuchenne rewolucje" dotrą także do Namysłowa. Tam Magda Gessler przeprowadzi metamorfozę "Baru Krupniok".
Jak kuchnię oceniła po rewolucji Magda Gessler? Tego będzie można dowiedzieć się z ostatniego odcinka "Kuchennych Rewolucji" w TVN. Emisja programu w czwartek (24 maja) o godzinie 21.30.
Czego widzowie mogą się spodziewać w nowych odcinkach? O kulisach produkcji i swojej roli opowiedziała w "Dzień Dobry TVN" restauratorka Magda Gessler. Czy coś ją zaskakuje na planie?
Źródło: Dzień Dobry TVN/x-news
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?