Magda Gessler: Żeby była dobra kuchnia, musi być dobra energia
- Wydawało nam się, że wszystko robimy dobrze, ale okazało się, że nie do końca. Myślę, że to przez brak wiedzy, chyba nie do końca zdawałam sobie sprawę, na czym polega ten biznes - mówiła w "Dzień Dobry TVN" Alina Szafran, właścicielka Soczyste Pieczyste Bistro.
Po "Kuchennych rewolucjach", restauracja Aliny Szafran zmieniła się nie do poznania. Zyskała nie tylko nowy wystrój, ale także kartę dań. Rewolucja przyniosła jej spory rozgłos, a co za tym idzie, wielu klientów.
ZOBACZ RÓWNIEŻ: "Kuchenne rewolucje" w Kwidzynie. Jak Soczyste Pieczyste Bistro radzi sobie po wizycie Magdy Gessler? [ZDJĘCIA]
- Alina ma bardzo poukładane życie. Ma partnera, który bardzo ją wspiera, jest wraliżwa i bardzo zdolna, to jedna z najbardziej uzdolnionych kucharek w Polsce, jakie widziałam. Gdy wróciłam, to nie wierzyłam, że powtórzyła moje dania tak samo dobrze, albo lepiej. Ich rosół jest najpyszniejszy na świecie! - komplementowała kwidzyńską restauratorką na antenie Magda Gessler.
Zwiastun kwidzyńskiego odcinka "Kuchennych rewolucji"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?